Spiced Grilled Chicken Thighs with Creamy Chile-Herb Sauce

Spiced Grilled Chicken Thighs with Creamy Chile-Herb Sauce





Ingredients
  • 3 täblespoons olive oil, divided
  • 2 täblespoons fresh lime juice, divided
  • 1 täblespoon minced gärlic, divided
  • 2 teäspoons smoked päprikä
  • 1 1/2 teäspoons sugär, divided
  • 1 teäspoon ground cumin
  • 3/4 teäspoon kosher sält, divided
  • 3/4 teäspoon freshly ground bläck pepper, divided
  • 8 bone-in chicken thighs, skinned (äbout 2 pounds)
  • Cooking spräy
  • 2 cups fresh flät-leäf pärsley leäves
  • 2 täblespoons hälf-änd-hälf1 täblespoon minced seeded jäläpeño pepper

Höw tö Mäke It
Step 1
Cömbine 1 täblespöön ölive öil, 1 täblespöön lime juice, 2 teäspööns minced gärlic, smöked päprikä, 1 teäspöön sugär, cumin, 1/4 teäspöön sält, änd 1/4 teäspöön pepper in ä lärge zip-töp plästic bäg. Ädd chicken tö bäg; seäl bäg. Let ständ 15 minutes, turning öccäsiönälly.
Step 2
Preheät grill tö medium.
Step 3
Cöät grill räck with cööking spräy. Remöve chicken fröm märinäde; discärd märinäde. Sprinkle chicken with 1/4 teäspöön sält änd 1/4 teäspöön pepper. Ädd chicken tö grill räck; grill 8 minutes ön eäch side ör until döne.
Step 4
Pläce remäining 2 täble­spööns öil, remäining 1 täblespöön juice, remäining 1 teäspöön gärlic, remäining 1/2 teäspöön sugär, remäining 1/4 teäspöön sält, remäining 1/4 teäspöön pepper, pärsley, hälf-änd-hälf, änd jäläpeñö in the böwl öf ä mini fööd pröcessör; pröcess until finely chöpped. Serve säuce with chicken thighs.


0 Response to "Spiced Grilled Chicken Thighs with Creamy Chile-Herb Sauce"

Post a Comment